Lidmaatschap
Er zijn twee soorten lidmaatschap.

Donderdag-lid
Met dit lidmaatschap kunt u alleen deelnemen aan de donderdagochtend trainingen. Deze duren een uur en zijn speciaal voor leden die het wat rustiger aan willen doen of herstellende zijn van een blessure of iets dergelijks.

Volledig lid
Met dit lidmaatschap kunt u aan alle trainingen deelnemen of alleen aan de trainingen die uw voorkeur hebben. Kijk op het
rooster om te zien wanneer welke training gegeven wordt.

Kosten
Volledig lid € 57,00 per kwartaal (€ 19,00 per maand)
Donderdagochtend-lid € 32,25 per kwartaal (€ 10,75 per maand)
Proefabonnement € 15,00 één maand
Inschrijfgeld € 10,00 eenmalig
Het abonnementsgeld wordt per kwartaal geïnd via een automatische incasso.

Aanmelden
Download hier het aanmeldingsformulier , print het en stuur dat ingevuld naar het secretariaat. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met ons secretariaat.
Met de ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met het Huishoudelijk Reglement. Ter informatie kunt u hier de Statuten en het Privacybeleid bekijken.

Opzeggen
De opzegtermijn is 1 kalendermaand en kan schriftelijk of per e-mail aan het secretariaat worden doorgegeven.

Gratis proefles
Een eenmalige proefles is gratis. Neem contact op met ons secretariaat of een van de trainers om af te spreken wanneer u wilt meelopen.

Promotiemateriaal
Download hier het promotiemateriaal om zelf te printen.

Cursus Nordic Walking
Voor sportief wandelen hoeft u geen cursus te volgen, de techniek hiervoor leert u tijdens de trainingen.

Voor Nordic Walking dient u wel een cursus te volgen of gevolgd te hebben. De techniek is niet echt moeilijk, maar is niet zonder bekwaam instructeur aan te leren.

VIB2002 biedt u de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een Nordic Walking basis cursus te volgen onder leiding van gecertificeerde instructeurs.
De prijs voor een basiscursus is gebaseerd op 5 lessen van één uur en een kwartier en is 55 euro pp. inclusief het gebruik van stokken (het normale tarief is 75 euro pp.).

Deze aanbieding geldt voor leden en aspirant leden van de VIB2002, u kunt zich aanmelden via ons secretariaat.

De cursus wordt verzorgd door de
Sportwandelschool Alkmaar.

Kleding
Voor beide sporten raden we gemakkelijk zittende (outdoor) kleding aan met stevige waterdichte wandelschoenen, ook is het te adviseren regenkleding te hebben. Want weer of geen weer, de trainingen gaan door!

Clubshirt
TShirt VIB klein
Het herkenbare, opvallende gele clubshirt van onze wandelvereniging VIB 2002 is te koop voor een extra scherpe prijs van € 15,00 per stuk.

Leverbaar in de maten
Small, Medium, Large, Extra Large en 2Extra Large.

Het shirt is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, machinewasbaar.
Te bevragen bij de penningmeester of de secretaris.


Nordic Walking Stokken
Gaat u Nordic Walking mee doen? Dan heeft u ook een paar Nordic Walking stokken nodig. U kunt bij onze trainers vragen om advies. Het is belangrijk dat u de juiste lengte stok gebruikt om blessures te voorkomen. Ook tijdens de cursus Nordic Walking zult u advies krijgen over de verschillende soorten en de juiste lengte. Wilt u ook tijdens vakanties uw stokken meenemen? Dan is het misschien handig om ook te informeren naar inschuifbare stokken (die bijvoorbeeld in uw koffer passen).

Voor aspirant leden is het mogelijk een paar stokken te lenen. Meld dit wel even van te voren, zodat de trainers hier rekening mee kunnen houden.

Duinkaart
Omdat er in het Noordhollands Duinreservaat wordt gelopen, is iedereen verplicht een lidmaatschapskaart aan te schaffen en tijdens de training bij zich te dragen. Deze kaarten kunt u via de site van het
PWN bestellen. In 2016 kost deze kaart 12,50 euro (10,00 voor 65+) per persoon en is een jaar geldig. Met de kaart draagt u bij aan het onderhoud van het mooie Noordhollands duinlandschap. Uiteraard kunt u met deze kaart ook buiten de trainingen om lekker in het duinreservaat gaan wandelen!

Let op!!! De duinkaart gaat in op de datum van aanvragen. Dus als u verlengt, verlengen op de laatste dag dat de kaart geldig is. De bevestiging dat de nieuwe kaart is aangevraagd geldt als bewijs tot de nieuwe kaart ontvangen is.