Het bestuur van VIB2002Voorzitter: Bram Abrahamse, Penningmeester: Theo Morsch, Secretaris: Marlies Stoker


Bram AbrahamseTheo Morsch Secretaris: Marlies Stoker

Neem gerust contact met ons op.

De Trainers

Nel Probst
Foto Nel resized

Mijn naam is Nel Probst, woonachtig in Assendelft en getrouwd met Stefan. We hebben 2 kinderen.
Sinds 2005 ben ik werkzaam als nordic walkinginstructeur en via verschillende sportbonden (VDNOWAS, NFIB, Atletiekunie, CIOS/NISB, EHBO/reanimatie, KNGU Meer bewegen voor ouderen) heb ik cursussen gedaan om mijn kennis op pijl te houden. Het afgelopen jaar heb ik een opleiding voor skileraar in Oostenrijk gevolgd en nu geef ik ook skiles aan groepen en scholieren.
Voor de VIB werk ik sinds 2009 met veel plezier. Ik train de donderdag "rustig aan herstel" groep en op zaterdag de "pittige doorloop" groep.
Verder organiseren de trainers buiten de lessen/trainingen om ook nog jaarlijks een dagwandeltocht ergens in Nederland, de oliebollentocht aan het eind van het jaar en rond Pinksteren de extra vroege luilakwandeling met ontbijt.

Marjolein Binkhorst
marjolein klein

Mijn naam is Marjolein Binkhorst, getrouwd met Rene en woonachtig in Castricum.
Sinds 2010 ben ik werkzaam als allround wandeltrainer, daarnaast ben ik werkzaam als activiteitenbegeleidster in de Ouderenzorg bij Zorgbalans in Driehuis.
Ik ben altijd erg sportief geweest en naast het geven van wandeltraining, wandel ik veel met onze hond, doe aan hardlopen, yoga, pilates en vind je me ook in de sportschool.
Ik ben in april met veel plezier begonnen bij de VIB. Ik geef nordic walking op de dinsdagochtend en sportief wandelen op de vrijdagochtend.
En zoals Nel hierboven al zegt, organiseren we naast de vaste trainingen ook leuke andere wandelactiviteiten, zoals bijvoorbeeld een wandelweekeinde.