Zondagswandeling 12 januari 2020

Vitale, vrolijke Vibbers,

Allereerst een gelukkig en gezond 2020 gewenst met veel VIB-kilometers.

De kop is er al af, de eerste kilometers van dit jaar zijn al weer gelopen en ......  er is ook weer een zondagse ochtendwandeling gepland voor komende zondag, 12 januari.

We starten om 10:00 uur vanaf het huis van Hilde, Westerplein 6, 1901 NA Castricum. Parkeren kan op het terrein bij het huis van Hilde (achter station Castricum ) en is gratis.

We lopen een ruime ronde van ongeveer 1,5 uur en na afloop is er gelegenheid om koffie of iets anders te nuttigen in het restaurant van het huis van Hilde.

De kosten zijn als vanouds 3 euro per persoon, graag contant te betalen. Natuurlijk is een introducee van harte welkom. Het is handig om een duin kaart mee te nemen in dit gebied .

Graag tot zondag en groeten van 

Marjolein en Nel

Nieuwe Secretaris

Vanaf 1 januari 2020 is Henrietta Klut de nieuwe secretaris, zij vervangt Marlies Stoker.
Marlies blijft de website van het VIB beheren.

Zondagswandeling 8-12

Beste Vibbers,

De weken vliegen zomaar voorbij en ..... het is al weer tijd voor een zondagse wandeling!
We gaan op 8 december op pad om 10.00 uur vanaf het parkeerterrein bij het Buitencentrum de Schoorlse Duinen, Heereweg 62 (voor de navigatie) in Schoorl.

Parkeren op dit terrein kost 1,90 per uur en dit geld komt ten goede aan het onderhoud van de Schoorlse Duinen. Gratis parkeren kan ook in de buurt, dan moet je een stukje verder lopen. We zijn ongeveer 1,5 uur onderweg en drinken na afloop nog wat in het café van het Buitencentrum.
De Nordic stokken kunnen ook uit de tas, want Marjolein maakt een prachtige ronde dwars door de bossen en duinen. Natuurlijk is de route ook prima te doen zonder de stokken.

Intoducees zijn van harte welkom! Tot slot, de kosten zijn 3 euro per persoon en een duinkaart is in dit gebied niet nodig!

Graag tot zondag de 8e
Marjolein en Nel.

Ledenvergadering

Op woensdag 6 november is de jaarlijkse ledenvergadering.
Start is om 19:30.
Locatie: 't Trefpunt in Heiloo

Zondagswandeling 10-11

Beste allemaal,

Zondag 10 november houden we ( Marjolein en Nel) weer een zondagse wandeling, nu in het bos en duin gebied van Castricum.

We starten om 10.00 uur vanaf het huis van Hilde, Westerplein 6, 1901NA Castricum. Parkeren is gratis en kan op het terrein achter het station van Castricum. We lopen een mooie ronde van ongeveer 1,5 uur en drinken na afloop nog een kop koffie of thee voor de liefhebber.

De kosten zijn 3 euro per persoon en natuurlijk is een introducee van harte welkom om met ons mee te lopen! In dit gebied is een duin kaart verplicht dus neem uw duin kaart mee.

Graag tot zondag de 10e 

Hartelijke groeten Marjolein en Nel