Extra Algemene Ledenvergadering

Beste VIB'ers,

Naar aanleiding van de mail omtrent hoe we nu verder moeten zonder trainers en met wandelbegeleiders is veel onrust ontstaan binnen de verschillende groepen. Het bestuur heeft, mede op aandringen van voldoende leden, besloten een extra algemene ledenvergadering te organiseren. Dit kan gelukkig op korte termijn plaatsvinden en wel:

Vrijdagavond 13 maart a.s. van 19.30 tot 21.30 in Het Trefpunt in Heiloo, Abraham du Bois-hof nummer 2.

Helaas is bij Het Trefpunt alleen de vrijdagavond beschikbaar.

Graag per omgaande mail laten weten of je bij deze vergadering aanwezig kunt zijn. I.v.m. met de catering willen wij ook een mail ontvangen als je verhinderd bent..

Met sportieve groet,

Henrietta Klut

Laatste zondagswandeling 8 maart

Beste VIB wandelaars en nordicers,

De winter zit er al weer bijna op en het wordt dan tijd voor de laatste zondagse wandeling en wel op 8 maart a.s.

Deze reeks sluiten we af in het prachtige bos- & duingebied van Schoorl.

We vertrekken om 10.00 uur vanaf het parkeerterrein bij het buitencentrum de Schoorlse Duinen, Heereweg 62.  Parkeren kost €1,90 per uur, gratis parkeren kan in de buurt maar dan moet je een klein stukje lopen.

We lopen een mooie ronde door het prachtige bos en duingebied van ongeveer 1,5 uur en drinken na afloop nog wat in het cafe van het buitencentrum.

Voor dit gebied is een duinkaart niet nodig, de kosten zijn 3 euro per persoon en een introducee is ook van harte welkom.

Graag tot ziens zondag de 8e. 

Groeten van Marjolein en Nel

Zondagswandeling 9 februari gaat NIET door

Beste VIB wandelaars en nordicers,

DEZE WANDELING GAAT
NIET DOOR IN VERBAND MET HET ZEER SLECHTE WEER!

De eerste maand van het jaar zit er al weer bijna op, en het wordt dan tijd voor een zondagse wandeling en wel op 9 februari a.s.
We hebben het plan opgevat om het Egmondse duingebied te gaan verkennen, de start is om 10.00 uur vanaf het parkeerterrein de Bleek in Egmond aan Zee. Voor de navigatie de ingang tegenover van Oldenburghweg 7, 1934 PH Egmond a d Hoef.

We lopen een mooie ronde door het prachtige bos en duingebied van ongeveer 1,5 uur en onderweg vinden we vast wel een mooie plek om koffie te drinken!

Voor dit gebied is een duinkaart noodzakelijk, de kosten zijn 3 euro per persoon en een introducee is ook van harte welkom
.
Graag tot ziens op zondag de 9e.

Groeten van Marjolein en Nel

Zondagswandeling 12 januari 2020

Vitale, vrolijke Vibbers,

Allereerst een gelukkig en gezond 2020 gewenst met veel VIB-kilometers.

De kop is er al af, de eerste kilometers van dit jaar zijn al weer gelopen en ......  er is ook weer een zondagse ochtendwandeling gepland voor komende zondag, 12 januari.

We starten om 10:00 uur vanaf het huis van Hilde, Westerplein 6, 1901 NA Castricum. Parkeren kan op het terrein bij het huis van Hilde (achter station Castricum ) en is gratis.

We lopen een ruime ronde van ongeveer 1,5 uur en na afloop is er gelegenheid om koffie of iets anders te nuttigen in het restaurant van het huis van Hilde.

De kosten zijn als vanouds 3 euro per persoon, graag contant te betalen. Natuurlijk is een introducee van harte welkom. Het is handig om een duin kaart mee te nemen in dit gebied .

Graag tot zondag en groeten van 

Marjolein en Nel

Nieuwe Secretaris

Vanaf 1 januari 2020 is Henrietta Klut de nieuwe secretaris, zij vervangt Marlies Stoker.
Marlies blijft de website van het VIB beheren.