Midzomeravondloop 16 juni

Zaterdagavond 16 juni midzomer avondloop voor alle Vib leden!

Ondergaande zon Castricum

We starten om 19.30 uur vanaf het parkeerterrein van Johanna's hof allen wel bekend.
De bedoeling is om ongeveer 1,5 /2 uur door duin, bos en strand te banjeren en dan nog ergens iets te gaan drinken (op eigen kosten), zodat we rond een uur of 22.00 uur weer terug zijn op de startplek.

Aanmelden is niet noodzakelijk, op tijd verschijnen aan de start wel.


Tot de 16e en groeten Nel.

18 wakkere Vibbers

Zaterdag ochtend 19 mei om 7.30 uur precies vertrokken 18 wakkere Vibbers/sters voor de inmiddels traditionele Luilakloop. Zelfs Agnes was na maanden afwezigheid weer van de partij!

We starten met een beetje motregen, maar in het bos was daar niets van te merken. Na de warming up via de Zanderij, de gele pijlen route dwars door het bosgebied. Het was niet druk met hardlopers en mountainbikers, zodat er alle tijd was om bij te praten! Onderweg nog een stop om de Zaanse Duivekater te proeven en de batterij op te laden voor het laatste deel van de route.
Luilakloop 2018 001
Rond een uur of 9 kwamen we weer bij het parkeerterrein van Johanna’s hof aan en ......... het was weer gelukt om een heerlijk ontbijt daar te krijgen, verse koffie van Koos, verse broodjes (ook croissantjes ), allerlei soorten beleg, thee, jus d’orange enzovoort.

Luilakloop 2018 002
Er werd gretig aangevallen op dit lekkers en na een uurtje was bijna alles op gegeten en kon iedereen voldaan en wakker aan het Pinksterweekend beginnen. 
Luilakloop 2018 003

Stefan bedankt voor het brengen van het ontbijt en Koos bedankt voor het zetten van de koffie en de aanwezigen bedankt voor de gezelligheid en plezier, het was weer een Vib-feest waardig.


 
Groeten Nel


En Nel weer bedankt voor de organisatie!

BEDANKT VIBBERS

Hallo Bestuur VIB, Trainers en leden,

Wij waren zeer verast over de wijze waarop ons afscheid was georganiseerd. Allereerst de grote opkomst van leden en oud leden. De wandeling waarop de warming up en de cooling down door ons verzorgd mocht worden was zonder meer geslaagd.

Weer eens een heel andere kant van Heiloo gezien. De ontvangst bij “de Keuken met karakter” met een glaasje bubbels viel bij ons goed in de smaak (daar houden wij van). De warme toespraken en de cadeaus die we mochten ontvangen voelde goed. Verassend was de aubade gezongen door de bekende VIBers, Karel, Mirelva, Carla, Danny, Agnes en Jan.

De voortreffelijke lunch verzorgd door “de Keuken met karakter” was in één woord voortreffelijk. wij hebben genoten.
Jammer dat wij vroegtijdig moesten vertrekken wegens privé omstandigheden maar desondanks, kijken wij terug op een fijn en voor ons onvergetelijk afscheid. Wij komen zeker een aantal keren met jullie mee wandelen. De VIB zit diep geworteld in ons bloed.

Hartelijke groeten van Ruud en Conny


PS. de cadeaubon hebben we goed besteed als bijbetaling van een Dyson snoerloze stofzuiger (een echte aanrader)
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver