Jubileumwandeling Schoorl 29-11-2022WANDELEN IN DE SCHOORLSE DUINEN
WOENSDAG 9 NOVEMBER 2022

 
 
Beste VIBBers,
 
Het jubileumjaar 2022 zit er alweer bijna op. We hebben al prachtige wandelingen gemaakt maar er liggen ook zeker nog een aantal mooie wandelingen in het verschiet.
Hou daarom alvast de volgende datum vrij in je agenda:
Dinsdag 29 november a.s.
 
Maar dat is nog ver weg daarom doen we, naast de lichtjeswandeling van 4 november a.s., nog een mooie wandeling in het bosgebied van Schoorl er tussendoor en wel op woensdagochtend 9 november a.s.
 
We starten om 09.30 uur bij het Buitencentrum Schoorlse Duinen.
We zullen een route van ongeveer 10 km. wandelen. Denk er wel aan dat het terrein bij Schoorl niet vlak is maar een paar aardige heuvels kent. Natuurlijk zullen wij hier zo veel als kan rekening mee houden.
 
Je kunt bij het Buitencentrum parkeren maar let op: dat is wel betaald parkeren (€ 1,90 per uur).
Je kunt ook gratis parkeren op het parkeerterrein op het grasveld aan de Molenweg (ter hoogte van nummer 9) bij het schooltje en de molen, te bereiken vanuit Bergen in Schoorl via de Laanweg en bij de verkeerslichten linksaf de Molenweg in en vanaf de N9 op de Laanweg bij de verkeerslichten rechtsaf. In enkele minuten lopen we naar het Buitencentrum Schoorlse Duinen.  Gratis parkeren kan ook in de wijken van Schoorl buiten de parkeerzone.
 
Graag opgeven vóór 6 november door een mailtje te sturen naar liageurts@gmail.com
 
Voor diegene die nog even willen terugblikken, het verslag en de foto’s van de wandeling in Vogelenzang staan, net als alle andere verslagen en foto’s, op de website.
 
Met vriendelijke groet
Danny, Irene, Jan, Lia en Marjolein
Jubileumcommissie VIB2002
 
  

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver