18 wakkere Vibbers

Zaterdag ochtend 19 mei om 7.30 uur precies vertrokken 18 wakkere Vibbers/sters voor de inmiddels traditionele Luilakloop. Zelfs Agnes was na maanden afwezigheid weer van de partij!

We starten met een beetje motregen, maar in het bos was daar niets van te merken. Na de warming up via de Zanderij, de gele pijlen route dwars door het bosgebied. Het was niet druk met hardlopers en mountainbikers, zodat er alle tijd was om bij te praten! Onderweg nog een stop om de Zaanse Duivekater te proeven en de batterij op te laden voor het laatste deel van de route.
Luilakloop 2018 001
Rond een uur of 9 kwamen we weer bij het parkeerterrein van Johanna’s hof aan en ......... het was weer gelukt om een heerlijk ontbijt daar te krijgen, verse koffie van Koos, verse broodjes (ook croissantjes ), allerlei soorten beleg, thee, jus d’orange enzovoort.

Luilakloop 2018 002
Er werd gretig aangevallen op dit lekkers en na een uurtje was bijna alles op gegeten en kon iedereen voldaan en wakker aan het Pinksterweekend beginnen. 
Luilakloop 2018 003

Stefan bedankt voor het brengen van het ontbijt en Koos bedankt voor het zetten van de koffie en de aanwezigen bedankt voor de gezelligheid en plezier, het was weer een Vib-feest waardig.


 
Groeten Nel


En Nel weer bedankt voor de organisatie!