Domme val

Beste Vibbers,

Ik had dus mijn enkel gebroken. Geen gecompliceerde breuk maar toch wel een flinke barst in het smalle bot van mijn enkel. Het was 1 week zitten en niet op mijn voet steunen. Daarna 4 weken loopgips en afgelopen woensdag een nieuwe foto laten maken. De breuk was aan het vervagen maar nog niet genoeg. Dus nu nog 2 weken kleiner gips zodat ik weer wel een schoen aan kan en dan weer foto.

Hoop dat ik dan misschien met nog wat extra steun gewoon weer verder kan.

Ik ga 27 september tot 24 november naar Spanje. Hoop later als het weer het toe laat weer aan te sluiten op maandag. Ik moet jullie ook nog bedanken voor de kaart met alle handtekeningen, het is hartverwarmend om bij zo’n leuke club te horen.

Een lieve groet voor jullie allemaal en maak niet zo’n domme val als ik deed.😂😂

Tot gauw,
Heleen Cornelisse.

Bril zoek, bril gevonden!

Dank!!

Graag wil ik jullie bedanken, voor het mee teruglopen en het helpen zoeken naar mijn bril op maandag 9 augustus, die waarschijnlijk bij het aandoen van de cape van mijn neus is gevallen. (ik had de bril net). Dank Danny voor het besluit met z'n allen terug te lopen en uit te kijken naar de bril! Toen Joke de bril opraapte en omhoog hield, was ik heel blij! De gehavende bril is gerepareerd en gelukkig zie ik weer prima - laat hem nu lekker thuis als ik ga wandelen.

Dank allen! Wat een gezellige groep zijn jullie, ben blij dat ik erbij ben!

Groetjes Hilda.

P.S. Dank Karel, die ons de juiste weg wees bij de splitsing!

Bestuur bedankt!

Wat een lief kaartje kregen we van het bestuur. Dank jullie wel!

IMG_4564

Eindelijk afscheid van Nel kunnen nemen

En zij van ons!

Wat een leuke, gezellige afscheidswandel/ nordic week heb ik achter de rug. Het was een feest om iedereen weer te zien, nog geen spat veranderd en..... gezond!
De grote opkomst in de groepen, het mooie weer, fijne korte toespraken, bloemen en leuke cadeaus, prachtig, dank jullie wel.

Tot slot het bestuur hartelijk dank voor de samenwerking de afgelopen jaren.

Het zit erop, wij gaan genieten van de vrijheid!
Het ga jullie goed, blijf gezond en hou de Voeten In Beweging!

Groeten van Nel

De eerste training in Coronatijd!

HOERA, WE MOGEN WEER!!! Dinsdag 16 juni 2020: een spannende dag want ik ga na 3 maanden Coronastop weer meedoen aan de nordictraining van de VIB.
Start: de Fransman en het is al meteen gezellig.
20200617_Lia
Met een 6-tal enthousiastelingen en Marjolein als wandelbegeleider.
Een enthousiaste begroeting van een ieder. Wat fijn dat we weer mogen. Gelukkig herkennen we elkaar nog! Marjolein vertelt nog even de regels en we gaan rustig beginnen. Natuurlijk wordt er onderweg lekker op afstand bijgekletst maar er wordt ook goed gelopen en zeker drie keer extra oefeningen gedaan. Je kan zien en voelen dat iedereen het naar de zin heeft, lekker buiten zijn en ook nog met elkaar.
We zijn iets te laat terug (!) en daar staat Theo ons op te wachten om iedereen te begroeten en te kijken of het goed gegaan is. Klasse!
Ruim 7 km. gewandeld! Niet gek voor de eerste keer na zoveel tijd.
De kop is eraf. Hopelijk volgen er nog heel veel van dit soort trainingen want wat heb ik dat gemist.


Lia Geurts-Ceelen